2000 Evler Anadolu Lisesi | Bilgi ve Paylaşım Portalı
Forumdan daha iyi hizmet almak için lütfen üye olunuz.
İyi Eğlenceler !..

Join the forum, it's quick and easy

Forumdan daha iyi hizmet almak için lütfen üye olunuz.
İyi Eğlenceler !..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sen gidince

sen gidince Empty sen gidince

Mesaj tarafından korkmaz Cuma Kas. 14, 2008 6:12 pm

sen gidince 3
<table id=AutoNumber3 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 height=1 cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" border=0><tr><td width="100%" colSpan=2></TD></TR>
<tr><td width="100%" colSpan=2>[size=9]
sen gidince 222tj1

sen gİdİnce….

sen gidince umutlarımıda götürüyorsun,öylesine tutunmasız kalıyorum işte, öylesine umarsız ve çaresiz geriye bir tek hüzün kalıyor senden ve bir de seni özlemek en katrann geceler gelip beni buluyor yeniden yeniden oturup bekliyorum seni bir eyub sabrıyla gözlerim öylesine uzak bir ufukta penceremde gün ışığı ve gülüşün öylesine erimsizki, hangi uzak ufuklara saklısın kimbilir hangi sabahlara bir daha kavuşmak ne mümkün şimdi sevdigim, bir daha kucaklamak seni öylesine sımsıcak, ve öylesine sarıp sarmalayarak sım sıkı, aşk gibi arkadaşlık gibi…. sen gidince sanki dünyanın sonu , birazdan bir tufan sanki kıyamet kopacak, öylesine an gibi sanki yerle gök kavuşacak , bütün sevmeler yalan sevdalar kandırılmış, pusuya düşmüş sanki yaşamaşk ve vurulmuş en can yerinden ölüm kapıda ne varsa yaşanılası ve doyumsuz olan sanki hepsi bir kandırmaca… sen gidince bir seni düşünmeler kalıyor geriye, durup durup hep aklıma düşürdügüm oluyorsun, öylesine bir düşsün işte içimde, hep en sıcak yerinde bölünüyorsun, erimsiz ve uzanmasız hayallerim oluyorsun birde ve hiç durmadan gelip geçiyorsun gözlerimden gelip geçiyorsun ellerimden ve yüregimden en uzak/en yakın/en umtsuz en sabırsız ve dayanmasız beklemelerim oluyorsun… sen gidince çaresiz yollara düşüyorum işte öylesine, kendi içimden kendimi muratsız bir sevdaya uğurlayarak tutup senden uzak bir hayalin ellerinden ürkek ve korkak öylesine yürüyorum işte umutsuz bir umutla gün yorgun düşüyor içimde gece yorgun ben yorgunum….! gitme diyorum gidiyorsun, gel diyorum duymuyorsun, dön diyorum dönmüyorsun işte bu yürek iflah olmuyor yinede, durup durup uyak düşüyor sana , cemreler düşürüyor senden karla kaplı bir mevsimde hep seni yanıyorum. hep sana yanıyorum
</TD></TR></TABLE>
korkmaz
korkmaz
вαуαη уöηєтici
вαуαη уöηєтici

Kadın Mesaj Sayısı : 1422
Nerden ? : нüzüηℓєя ∂ιуαяıη∂αη...
Sınıfım ? : bi zamanLar 12-D idi...
İtibar Gücü : 19
Puanlama : 73241