'''BABA'''
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
'''BABA'''
Sahipsiz bir günün daha acılarla sahibi oluorum.Yalnzılıgımla hükmediorum ona.Eger seni sevmesi gereken,baban bile yoksa yanında,yasamanın ne anlamı var ayakta durmaya calıssan da...
Düsünüorum da, neden babalar böle...Gecenin insan yüzünü kesen ayazının yanında,neden babanın sözleri bıcak gibi ayazdan daha cok acıtıor.Sevdigini sölemek ya da sevmek bu kadar mı zor bi baba icin.Ya da baba tarafından sölenen degersiz bir-iki söz bu kdar mı acıtır insanı,bu kadar mı kanatır yüregının kapanmayan yaralarını.Bizi mutlu edecek bir cift söz sölemek onlar icin cok mu zor?Ya da biz mutluluk getirecek sözleri haketmio muyuz???
Babam,canım babam diebilecegimz,biri aslında varken,temiz düslerimizde neden baba die bir kavram yok???Bunun nedeni biz miyiz,onlar mı???
Biz miyiz,onlar mı???
(Bana ait)
Düsünüorum da, neden babalar böle...Gecenin insan yüzünü kesen ayazının yanında,neden babanın sözleri bıcak gibi ayazdan daha cok acıtıor.Sevdigini sölemek ya da sevmek bu kadar mı zor bi baba icin.Ya da baba tarafından sölenen degersiz bir-iki söz bu kdar mı acıtır insanı,bu kadar mı kanatır yüregının kapanmayan yaralarını.Bizi mutlu edecek bir cift söz sölemek onlar icin cok mu zor?Ya da biz mutluluk getirecek sözleri haketmio muyuz???
Babam,canım babam diebilecegimz,biri aslında varken,temiz düslerimizde neden baba die bir kavram yok???Bunun nedeni biz miyiz,onlar mı???
Biz miyiz,onlar mı???
(Bana ait)
yeter- ƒσяυм тυткυηυ
İtibar Gücü : 12
Puanlama : 58109
Geri: '''BABA'''
Yüreği YaraLım
Çok GüzeL Yazmışsın .. eLLerin Dert Görmesin ..
Çok GüzeL Yazmışsın .. eLLerin Dert Görmesin ..
duyGu- вαηLαηdı!
İtibar Gücü : 326
Puanlama : 70044
Yorumun için çok tşkler cnm.Beğenmene de çok sevindim...
En son yeter tarafından Cuma Mart 20, 2009 5:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yeter- ƒσяυм тυткυηυ
İtibar Gücü : 12
Puanlama : 58109
evt bencede cok güzel olmus cooook begendim tam duygularımı yansıtıo emegine saglıkk
Marbling- ƒσяυм тυткυηυ
İtibar Gücü : 330
Puanlama : 61671
1 sayfadaki 1 sayfası