10/D SINIFI ÖYKÜ YARIŞMASI BİRİNCİSİ
+10
BlackEagle
MuSTaFa
crazy_türk
aliburak
COGRAFYACI
gamze
HaYRi
muRat
RomeO_16
sümeyra
14 posters
2000 Evler Anadolu Lisesi | Bilgi ve Paylaşım Portalı :: Geri Dönüşüm Kutusu :: Zamanı Geçmiş Konular ( Karantina )
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
10/D SINIFI ÖYKÜ YARIŞMASI BİRİNCİSİ
KARANLIĞIN SONSUZLUĞU
Koridorun karanlığı genç kızın yüzünü kapatıyordu.Hızlı adımlarlarla odasına doğru yürüdü.Her iki adımda dönüp arkasına bakıyordu.Siyah saçları yüzüne vuruyor bir yandan da eliyle saçını düzeltiyordu.Odasına gittiğinde soluk soluğa kalmıştı.Masasının üzerinde duran mumu elinin titremesiyle zor yakmıştı.Yavaşça gidip çekmecesinden bir kalem aldı ve bir kağıt buldu.Masasına oturdu ve birkaç saniye gözünü kapadı açtığında gözünden yaşlar döküldü ve siyah kazağını ıslattı.Karar verdi ‘tamam ‘dedi.Göz yaşlarını hızla sildi.ve satırları yazmaya başladı.Kime yazacağını bile bilmiyordu ya da mektubun gideceği bir yerin olmadığını bildiği için bu kadar zorlanıyordu ve çaresizce yazmaya başladı:
Sevgili Yokluğum,
Biliyorum sen bir hiçsin ve biliyorum bütün acılarımı bir tek senle paylaştığımı.Artık çok yoruldum . Kendimi bir sonsuzluğun içinde gibi hissediyorum ve orda beni bekleyen tek senin olduğunu biliyorum.Ağlayamıyorum artık eskisi gibi nedenini düşünüpte daha çok içimden hıçkıramıyorum.Gözyaşlarımın bile nereye gittiğini bilmiyorum sadece kendi avuçlarıma ya da kendi omzuma döküldüğünü biliyorum.Artık gözyaşlarımın dökülmesini istemiyorum artık bir hiç yüzünden korkmakta istemiyorum.Çok güçlü bir şekilde ölmeyi istiyorum.Kimsenin arkamdan yazık demesini ve adımın bile duyulmasını istemiyorum.Hayatımı,ailemi kaybettiğim gün gibi insanların o acıklı bakışlarıyla karşılaşmak ve bu yurdun da bana ev olmasını istemiyorum.Şimdi gidiyorum.Bir daha gelmemek üzere….
Kız mektubu yavaşça katladı ve bir zarfın içerisine koydu.Pencereden birkaç dakika baktı ağladı.Karanlığın gittiği sonsuzluğu son bir kez daha inceledi ve içerinde kaybolacağı denizi son bir kez daha uzaktan seyretti.Ağlayarak yavaşça dışarı çıktı.Koridoru kontrol etti.Ölüme giden her adımda geçmişini,ailesini ve hiç olmayan dostlarını hatırladı.Dışarı çıktığında ilk kez karanlıktan korkmadı.Ayakkabısını çıkarıp yürümeye başladı.Denizin soğuk rüzgarı yüzüne vuruyordu.Denizin ilk dalgası ayağına çarpmıştı.İlerledi…Boğazına kadar gelen su saçlarını ıslatmaya başlamıştı.Gözlerini kapattı ve kendini ölümün sonsuzluğuna bıraktı.Geride ona ait sadece bir çift ayakkabısı kalmıştı…
Sümeyra HAMEŞ
10/D 37
Koridorun karanlığı genç kızın yüzünü kapatıyordu.Hızlı adımlarlarla odasına doğru yürüdü.Her iki adımda dönüp arkasına bakıyordu.Siyah saçları yüzüne vuruyor bir yandan da eliyle saçını düzeltiyordu.Odasına gittiğinde soluk soluğa kalmıştı.Masasının üzerinde duran mumu elinin titremesiyle zor yakmıştı.Yavaşça gidip çekmecesinden bir kalem aldı ve bir kağıt buldu.Masasına oturdu ve birkaç saniye gözünü kapadı açtığında gözünden yaşlar döküldü ve siyah kazağını ıslattı.Karar verdi ‘tamam ‘dedi.Göz yaşlarını hızla sildi.ve satırları yazmaya başladı.Kime yazacağını bile bilmiyordu ya da mektubun gideceği bir yerin olmadığını bildiği için bu kadar zorlanıyordu ve çaresizce yazmaya başladı:
Sevgili Yokluğum,
Biliyorum sen bir hiçsin ve biliyorum bütün acılarımı bir tek senle paylaştığımı.Artık çok yoruldum . Kendimi bir sonsuzluğun içinde gibi hissediyorum ve orda beni bekleyen tek senin olduğunu biliyorum.Ağlayamıyorum artık eskisi gibi nedenini düşünüpte daha çok içimden hıçkıramıyorum.Gözyaşlarımın bile nereye gittiğini bilmiyorum sadece kendi avuçlarıma ya da kendi omzuma döküldüğünü biliyorum.Artık gözyaşlarımın dökülmesini istemiyorum artık bir hiç yüzünden korkmakta istemiyorum.Çok güçlü bir şekilde ölmeyi istiyorum.Kimsenin arkamdan yazık demesini ve adımın bile duyulmasını istemiyorum.Hayatımı,ailemi kaybettiğim gün gibi insanların o acıklı bakışlarıyla karşılaşmak ve bu yurdun da bana ev olmasını istemiyorum.Şimdi gidiyorum.Bir daha gelmemek üzere….
Kız mektubu yavaşça katladı ve bir zarfın içerisine koydu.Pencereden birkaç dakika baktı ağladı.Karanlığın gittiği sonsuzluğu son bir kez daha inceledi ve içerinde kaybolacağı denizi son bir kez daha uzaktan seyretti.Ağlayarak yavaşça dışarı çıktı.Koridoru kontrol etti.Ölüme giden her adımda geçmişini,ailesini ve hiç olmayan dostlarını hatırladı.Dışarı çıktığında ilk kez karanlıktan korkmadı.Ayakkabısını çıkarıp yürümeye başladı.Denizin soğuk rüzgarı yüzüne vuruyordu.Denizin ilk dalgası ayağına çarpmıştı.İlerledi…Boğazına kadar gelen su saçlarını ıslatmaya başlamıştı.Gözlerini kapattı ve kendini ölümün sonsuzluğuna bıraktı.Geride ona ait sadece bir çift ayakkabısı kalmıştı…
Sümeyra HAMEŞ
10/D 37
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
Nerden ? : Bartın Üniversitesi
Sınıfım ? : Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
İtibar Gücü : 0
Puanlama : 65920
slm
tebrikler gerçekten haketmişsin eline sağlıkk...
RomeO_16- вαηLαηdı!
Geri: 10/D SINIFI ÖYKÜ YARIŞMASI BİRİNCİSİ
Adam Kendi RekLamını Yapıyor Abi...
Hak Etmişsin TebrikLer...
muRat- yeniLgimiz kutLu oLsun ..
Nerden ? : Nevşehir
Sınıfım ? : Nevşehir Üniversitesi İktisat
İtibar Gücü : 47
Puanlama : 107529
sümeyraa tebrik ederim arkadasım;)
HaYRi- özєL üує
Nerden ? : ÜRgüp
Sınıfım ? : Erzincan Ünv. Türkce Öğrt.
Puanlama : 84334
MuraT demiş ki:Adam Kendi RekLamını Yapıyor Abi...
ya arkadaşlar hoca buraya koymamı istedi yoksa reklamla falan işim olmaz tşkler ayrıca
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
tebrikler arkadaşım...
gamze- gєνєzє üує
Puanlama : 65890
süpper ya ellerine sağlık. Arkadaşım böle bi yazı yazdığına göre senin psikolojinden şimdi şüphe ediyim mi, etmeyim mi?
Misafir- Misafir
esaskızım demiş ki:süpper ya ellerine sağlık. Arkadaşım böle bi yazı yazdığına göre senin psikolojinden şimdi şüphe ediyim mi, etmeyim mi?
EDEBİLİRSİN BEN BİLE ARADA BİR ŞÜPHELENİYORUM ZATEN
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
COGRAFYACI- öğяєтмєη
Puanlama : 76980
COGRAFYACI demiş ki:korktum
YOK HOCAM SİZE Bİ ZARARIM OLMAZ KORKMAYIN
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
sümeyra'ya ben söyledim öykünü forumda göreceğim diye .Kimse öykünün yazarına reklam meklam demesin.Sınıf huzurunda oy çokluğu ile seçilmiş bir öyküdür.
! Öyküyü okuyan cevabını zaten alıyor değil mi:)Yeni öyküler bekliyoruz Sümeyra senden .Tebrikler
! Öyküyü okuyan cevabını zaten alıyor değil mi:)Yeni öyküler bekliyoruz Sümeyra senden .Tebrikler
aliburak- öğяєтмєη
Puanlama : 68880
aliburak demiş ki:sümeyra'ya ben söyledim öykünü forumda göreceğim diye .Kimse öykünün yazarına reklam meklam demesin.Sınıf huzurunda oy çokluğu ile seçilmiş bir öyküdür.
desteğinizden dolayı tşkler hocam yeni öyküler yazmak için ise bişey diyemiycem ZORUNLU ödev verirseniz yazarım ama çok da fazla olmasın
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
şike senin öykünde başkasının yazdığını yazarsan öyle olur:) ama yine de o da güzeldi eee sınıf sakinlerinin taktiri:)))
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
Eline Sağlık Sümeyra Ben Sınıfta Dinlememiştim Öyküyü
Tekrar Okuyunca Hoşuma Gitti
MuSTaFa- Emekli
Sınıfım ? : Karadeniz Teknik Ünv. - Reklamcılık
İtibar Gücü : 184
Puanlama : 127673
Tebrik ederimde insan beni de yazar o da üçüncü oldu diye dimi ama :D
BlackEagle- özєL üує
Nerden ? : ßalıkesir
Sınıfım ? : Sosyoloji Sınıfı .D
Puanlama : 69188
MuSTaFa demiş ki:Eline Sağlık Sümeyra Ben Sınıfta Dinlememiştim Öyküyü
demek dinlemedin mustafa tamam öyle olsun
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
BlackEagle demiş ki:Tebrik ederimde insan beni de yazar o da üçüncü oldu diye dimi ama :D
ARKADAŞLAR MUSTAFA DA 3. OLDU DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
TBRKLER MUSTAFA
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
hadi be bumu birinci
torpiillll varrrrr
torpiillll varrrrr
dragongokhan- gєνєzє üує
İtibar Gücü : 3
Puanlama : 65936
tabi tabi hep torpil zaten
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
arkadaşım ben kimsenin öyküsünü getirmedim hoca bile kabul etti sen kabul etmezsen o senin sorunun
şakadan anlarız yasin yeri geldiğinde....
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
Tamam Arkadaşlar Uzatmıyoruz...Tebrik Ettik Konu Kapandı...
MuSTaFa- Emekli
Sınıfım ? : Karadeniz Teknik Ünv. - Reklamcılık
İtibar Gücü : 184
Puanlama : 127673
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2000 Evler Anadolu Lisesi | Bilgi ve Paylaşım Portalı :: Geri Dönüşüm Kutusu :: Zamanı Geçmiş Konular ( Karantina )
1 sayfadaki 2 sayfası