Vatanmı 2 milyon $mi
3 posters
2000 Evler Anadolu Lisesi | Bilgi ve Paylaşım Portalı :: Geri Dönüşüm Kutusu :: Zamanı Geçmiş Konular ( Karantina )
1 sayfadaki 1 sayfası
Vatanmı 2 milyon $mi
Evet arkadaşlar onca şehitlerimizin verildiği bu günlerde bir araştırma yapıyoruz bu yazıda yazanlar tamamen benim eserimdir ve gerçekle alakası yoktur.
Yine kurtuluş vatanındaki gibi topraklar işgal edildi ve vatan elden gidiyo 7 düvel vatanımıza giriyo amerika'da bundan yararlancak ya aklınca bizi kandırmaya çalışıyo 2 milyon $ veriyor ve kendi ülkesine çağırıyor fakat savaşa girmiceksiniz dior elbette bir çok türk genci vatan dicek ama ben forumdakilerin ne diceklerini merak ettiğim için açtım bu konuyu
Evet arkadaşlar VATAN MI ? 2 Milyon $ mi ?
yorumlarınızı bekliorum.
Yine kurtuluş vatanındaki gibi topraklar işgal edildi ve vatan elden gidiyo 7 düvel vatanımıza giriyo amerika'da bundan yararlancak ya aklınca bizi kandırmaya çalışıyo 2 milyon $ veriyor ve kendi ülkesine çağırıyor fakat savaşa girmiceksiniz dior elbette bir çok türk genci vatan dicek ama ben forumdakilerin ne diceklerini merak ettiğim için açtım bu konuyu
Evet arkadaşlar VATAN MI ? 2 Milyon $ mi ?
yorumlarınızı bekliorum.
Geri: Vatanmı 2 milyon $mi
BEn sonuna kadar Vatan diorum ve sizlerinde öyle diyeceğinizi biliyorum sonuçta bir anket bu.
ya arkadaşım bir hevestir gidiyo bi kere konu öyle gereksiz ki ben bile anlatmak için kelime bulamıyorum.yani şehitlerimiz üstünden pirim yapmak gibi bişey bu ve gerçekten çok basit , ucuz. bi kere cvbını bildiğin soruyu ne diye sorarsın ki ? kim çıkıp 2 milyon dolar der ki . burda herkes Türk olduğuna göre cvp belli. ayrıca bu vatana bula bula sadece 2 milyon dolar mı buldun.trilyon dolarlar verseler kimsenin değişmeyeceğini bilmiyo musun . lütfen ben uzatmak istemiyorum .ama şehit diyince insan acısını en büyük içinde yaşar .bence bu tip şeyler hiç de üzüldüğümüzü göstermez.heralde bu yorumumla tepkim anlaşılmıştır. sanırım bugüne kadar en uzun yorumu yaptım bu sitede.neyse mesaj alınmıştır inşallah.lütfen bu tip şeyler forumlara konu olacak cinsten şeyler değil daha dikkatli olunmalı....
RomeO_16- вαηLαηdı!
İtibar Gücü : 0
Puanlama : 65920
Gereksiz KonuLar Açma Mustafa..!
Bu sitedeki kardeşLerimin hiç birinin vatanını satacağını sanmıyorum.
Bu sitedeki kardeşLerimin hiç birinin vatanını satacağını sanmıyorum.
muRat- yeniLgimiz kutLu oLsun ..
Nerden ? : Nevşehir
Sınıfım ? : Nevşehir Üniversitesi İktisat
İtibar Gücü : 47
Puanlama : 107529
2000 Evler Anadolu Lisesi | Bilgi ve Paylaşım Portalı :: Geri Dönüşüm Kutusu :: Zamanı Geçmiş Konular ( Karantina )
1 sayfadaki 1 sayfası