şimdiden snra gelme istemem seni ..
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
şimdiden snra gelme istemem seni ..
Nefessiz kalmaktı sensizlik...Hayalinle dolaşıp sensizlikle buluşmaktı o tenha parkta.Kendimce yarınları kurmak..senceyse olmayacakları düşünmekti...
Ve sensizlikti karanlık, göz gözü görmezcesine kördü kalpler..Ve sensizlikti üşümek...Yarin koLLarından uzakta savunmasız ve çıplak...Ve sağırdım artık sensizken..Ne kimseyi duyuyorum..ne de sorulara cevap verebiliyorum..son bir umuttu senin sesin..Duyamadım..şimdi sensizlik hissizliğe dönüşüyor.ßundan sonra dönsende farketmez hissetmiyorum..Ne kalbime tırmanışını ne elimi tutuşunu ne de dudaklarımdaki busenii...
ßoş bakıyorum görmeden...tutuyorum karanlıktan ve sürüklenircesine ulaşıyorum çıkmaz sokağa..Ve sensizlik zaten çıkmaz sokak..kayboldum ben o uçurumda..
Dipsiz bir kuyudaymışım meğer..gelen boş dönüyor boş kovasıyla..çünkü artık ne verebilicek umudum ne de gözyaşlarım kaldı..Atılan taşlar bulamıyor kuyunun dibini..körüm ya,sağırım ya ve sensizim ya düşse de incitmez o taş beni..Gözlerim de ıslak değil eskisi gibi ve ellerim tutunacak bir dal aramıyor artık..Mucizemdin ! YOKSUN.!
Ve ben hala o dipsiz kuyudayım..şimdiye kadar gelmedin ya sevgilim..şimdiden sonra da gelme istemem seni..!
Ve sensizlikti karanlık, göz gözü görmezcesine kördü kalpler..Ve sensizlikti üşümek...Yarin koLLarından uzakta savunmasız ve çıplak...Ve sağırdım artık sensizken..Ne kimseyi duyuyorum..ne de sorulara cevap verebiliyorum..son bir umuttu senin sesin..Duyamadım..şimdi sensizlik hissizliğe dönüşüyor.ßundan sonra dönsende farketmez hissetmiyorum..Ne kalbime tırmanışını ne elimi tutuşunu ne de dudaklarımdaki busenii...
ßoş bakıyorum görmeden...tutuyorum karanlıktan ve sürüklenircesine ulaşıyorum çıkmaz sokağa..Ve sensizlik zaten çıkmaz sokak..kayboldum ben o uçurumda..
Dipsiz bir kuyudaymışım meğer..gelen boş dönüyor boş kovasıyla..çünkü artık ne verebilicek umudum ne de gözyaşlarım kaldı..Atılan taşlar bulamıyor kuyunun dibini..körüm ya,sağırım ya ve sensizim ya düşse de incitmez o taş beni..Gözlerim de ıslak değil eskisi gibi ve ellerim tutunacak bir dal aramıyor artık..Mucizemdin ! YOKSUN.!
Ve ben hala o dipsiz kuyudayım..şimdiye kadar gelmedin ya sevgilim..şimdiden sonra da gelme istemem seni..!
korkmaz- вαуαη уöηєтici
Nerden ? : нüzüηℓєя ∂ιуαяıη∂αη...
Sınıfım ? : bi zamanLar 12-D idi...
İtibar Gücü : 19
Puanlama : 73261
Geri: şimdiden snra gelme istemem seni ..
malesef zamanla gelmekte işe yaramıo
korkmaz- вαуαη уöηєтici
şimdiye kadar gelmedin ya şimdiden sonra da gelme istemem seni..!
güzelmiş sevdim tşkler...
güzelmiş sevdim tşkler...
sümeyra- ƒσяυм тυткυηυ
Nerden ? : Bartın Üniversitesi
Sınıfım ? : Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
İtibar Gücü : 0
Puanlama : 65690
çok duygulandım yaaaaaaaaaaa
allah razı olsun
allah razı olsun
dragongokhan- gєνєzє üує
İtibar Gücü : 3
Puanlama : 65706
amiinn cümlemizden gkn (( )
begendıgınıze sevındım arkadaslar ..herr zaman
begendıgınıze sevındım arkadaslar ..herr zaman
korkmaz- вαуαη уöηєтici
1 sayfadaki 1 sayfası